| امروز جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳ |
سرخط خبرها:


تشریح «موج چهارم جنگ نرم» در یک کتاب

کتاب موج چهارم جنگ نرم به قلم دکتر سیامک باقری عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع)، توسط انتشارات زمزم هدایت به چاپ رسیده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری ـ تحلیلی طلیعه به نقل از پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع)، تبارشناسی نبرد نرم نشانگر آن است که حمله روانی اولین موج نبرد نرم بین دولت ها و جوامع بوده است. به میزان پیشرفت جوامع و رشد و توسعه علوم، فناوری ها و تجربیات حاصل از جنگ ها، نبرد نرم نیز مدرن تر شده و اشکال مختلفی پیدا کرد، به گونه ای که موج دوم نبرد نرم در دوره رنسانس و انقلاب و موج سوم در عصر اطلاعات، فراصنعتی و جوامع شبکه ای شکل گرفت و با پایان جنگ سرد و فروپاشی نظم دو قطبی و تلاش های نظری و راهبردی برای استقرار نظم جدید مبتنی بر بازیگران پیروز صحنه بین المللی، زمینه ها و بسترهای نوینی از نبرد و منازعه را رقم زد که موج چهارم جنگ نرم محصول آن می باشد.

این کتاب در قالب شش فصل تدوین شده است:

در فصل اول، سازمان معنایی جنگ نرم بحث می شود. ابتدا مفاهیم قدرت نرم، جنگ نرم و نفوذ، از حیث فرهنگ دانش واژه و برداشت ها و دیدگاه ها درباره این مفاهیم بررسی می شود و سپس شبکه مفهومی جنگ نرم، قدرت نرم و نفوذ مشخص می گردد.

در فصل دوم، به تبار شناسی تاریخی نبرد نرم می پردازد. در این فصل نشان می دهیم که نبرد نرم از حیث تاریخی، چهار موج دارد. نقطه آغاز موج چهارم نبرد نرم پس از فروپاشی نظام دو قطبی است و نشان داده می شود که موج چهارم از جنبه های مختلف با دوره های گذشته نبرد نرم متمایز است.

فصل سوم، درباره نظریه ها و رهیافت های علمی که پشتوانه نظری موج چهارم نبرد نرم اند، بحث می کند.

فصل چهارم، به مختصات و سازه های موج چهارم نبرد نرم می پردازد. در این فصل، ماهیت شناسی، هدف و غایت شناسی، فرآیند شناسی، آماج شناسی و مقاصد روانی و اهداف رفتاری جنگ نرم بررسی می شود.

فصل پنجم، گونه ها و الگوهای موج چهارم نبرد نرم را بازنمایی می کند. در این فصل نشان داده خواهد شد که جنگ نرم در عصر جدید، بسیار متنوع است. با این وجود می کوشیم مهم ترین الگوهای جنگ نرم در عرصه های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی را شناسایی و تشریح کنیم.

در نهایت فصل ششم کتاب، به نتیجه گیری و اصول دفاع نرم، به همراه پیشنهادهای کاربردی اختصاص یافته است.

برای تهیه این کتاب با انتشارات زمزم هدایت به آدرس: قم، خیابان شهید فاطمی(دور شهر)، نبش کوچه سوم، پلاک ۸۱، نمایشگاه و فروشگاه کتاب انتشارات زمزم هدایت مراجعه یا با شماره ۰۲۵۷۷۳۰۷۳۵ و ۰۹۱۰۲۰۴۲۰۷۱ تماس حاصل کنید.

انتهای پیام/

کد خبر : 61615
تاريخ ثبت خبر : 16 بهمن 1396
ساعت بارگزاری خبر : 10:10
برچسب‌ها:, ,

دیدگاه شما

( الزامي ) (الزامي)