| امروز جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳ |
سرخط خبرها:

معرفی پایان نامه؛


امام خمینی(ره) و احیای تمدن اسلامی

پایان نامه «امام خمینی(ره) و احیای تمدن اسلامی» توسط یحیی زینالی نگاشته شده و سیدعلیرضا واسعی و سیدحسین فلاح زاده، استاد راهنما و استاد مشاور این پایان نامه بودند که در اسفند ۸۹ در دانشگاه باقرالعلوم(ع) دفاع شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری ـ تحلیلی طلیعه، پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مدرسی معارف «امام خمینی(ره) و احیای تمدن اسلامی» توسط یحیی زینالی نگاشته شده است.

دکتر سیدعلیرضا واسعی و سید حسین فلاح زاده، استاد راهنما و استاد مشاور این پایان نامه دراسفند ۸۹ در دانشگاه باقرالعلوم(ع) بوده اند.

چکیده این پایان نامه در ادامه می آید:

این نوشتار در پی بررسی این مسأله است که دیدگاه امام خمینی(ره) درباره تمدن اسلامی چه بوده است و از نظر ایشان چگونه می توان تمدن اسلامی را احیا کرد؟ یکی از عرصه‌های به شدت مغفول در خصوص امام خمینی(ره) جنبه تمدن ساز اندیشه‌های اوست. از دیدگاه امام مسلمانان با طی چهار مرحله به سعادت و عظمت پیشین خود در صدر اسلام، خواهند رسید:

اول، شناخت علل و عوامل انحطاط جهان اسلام، از قبیل، به فراموشی سپردن آموزه های تمدن ساز دینی و اشرافی گری، اختلاف امت، خود باختگی در برابر بیگانگان.

دوم، شناخت و کاربست عوامل نجات جهان اسلام از این رکود و سراشیبی: از قبیل بیداری از خواب غفلت و فراموشی، شناخت خویشتن، خودباوری و اتکا به خود، بهره گیری از آموزه های دینی و مبارزه با استکبار.

سوم، کنار گذاشتن خرافات با وحدت وهمدلی و تربیت خویشتن با بهره گیری از آموزه‌های اسلام ناب و رهانیدن خود از قید و بندهای درونی و بیرونی با زدودن آثار استکبار.

چهارم، احیای تمدن اسلامی با تشکیل جمهوری های آزاد ‌‌‌و با‌‌‌‌‌‌ شعار نه شرقی و نه غربی. برای رسیدن به این هدف والا و ارزشمند امام خمینی‌‌‌‌‌‌(ره) حکومت جمهوری اسلامی ایران را به عنوان نمونه به جهان اسلام ارائه نمود.

از دیدگاه امام(ره) مشکلات جامعه بشریت تنها از طریق بازگشت به اسلام ناب محقق خواهد شد. آموزه‌های ناب اسلامی استرات‍ژی ها، اصول سیاست داخلی، خارجی، فرهنگ، اقتصاد، مدیریت تمدن اسلامی را تشکیل می دهد. امام خمینی(ره)، در عمل با تأسیس تمدن اسلامی براساس آموزه‌های شیعی در جمهوری اسلامی و عرضه آن به دنیا، زمینه‌های ظهور منجی موعود(عج) و فرا رسیدن پایان خوش تاریخ بشریت را زمینه سازی کرد. امام(ره) تمام ملت های مظلوم را دعوت به عدالت خواهی و باز پس گیری حقوق خود از ستمگران می‌کند. صدور انقلاب به معنی القای تفکر عدالت خواهی و حق طلبی به ملتهاست.

انتهای پیام/

کد خبر : 37915
تاريخ ثبت خبر : 11 دی 1395
ساعت بارگزاری خبر : 15:19
برچسب‌ها:, , ,

دیدگاه شما

( الزامي ) (الزامي)