| امروز شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳ |
سرخط خبرها:


آغاز ثبت نام مدرسه علوم انسانی صدرا

ثبت نام سومین دوره مدرسه علوم انسانی اسلامی صدرا آغاز شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری ـ تحلیلی طلیعه، مهلت ثبت نام در این دوره تا ۲۵ خردادماه برای پذیرش دانش پژوهان جدید و آغاز سال دوم دانش پژوهان پیشین تا ۲۵ خردادماه اعلام شده است.

علاقه مندان جهت ثبت نام می توانند در پیام رسان سروش و ایتا درج شده روی پوستر و یا با شماره های زیر در ارتباط باشند.

برادران: ۰۹۱۰۰۵۹۰۱۳۶

خواهران: ۰۹۳۳۲۳۶۶۸۵۱

مدرسه علوم انسانی اسلامی صدرا یک سامانه آموزشی پژوهشی و تشکیلاتی است که با هدف «نخبه پروری و گفتمان سازی علوم انسانی اسلامی» از تابستان سال ۹۵ رسما آغاز به کار کرد.

تلاش مدرسه صدرا بر این است که به مثابه یک «دانشگاه در سایه» و در عرض سیستم آموزشی عالی کشور به برطرف سازی خلاءهای موجود برای دانش پژوهان خود بپردازد.

نظام آموزشی، پژوهشی و تشکیلاتی مدرسه صدرا

مدرسه صدرا دارای سه نظام آموزشی، پژوهشی و تشکیلاتی است. نظام آموزشی مدرسه صدرا ناظر به هدف «نخبه پروری»، نظام پژوهشی آن ناظر به هدف «تولید محتوا» و نظام تشکیلاتی آن ناظر به «گفتمان سازی و جریان سازی» علوم انسانی اسلامی در دانشگاه ها و فضای علمی کشور است.

تمرکز مدرسه صدرا در دوره های متمرکز (دوره های تابستانه و زمستانه) بر سرفصل های نظام آموزشی، و در دوره های غیرمتمرکز (در طول سال) بر تکالیف پژوهشی و تشکیلاتی است.

«نظام آموزشی» مدرسه صدرا در گام اول مشتمل بر یک دوره آموزشی ۲ ساله است که دانش پژوهان در آنها در سه حوزه موضوعی کلی «آشنایی با تفکر و تمدن اسلامی»، «آشنایی با تفکر و تمدن غرب» و «مبانی نظری علوم انسانی اسلامی» به گذراندن واحدهای آموزشی می پردازند.

بخش دیگر مدرسه صدرا «نظام پژوهشی» است و دانش پژوهان با استفاده از مباحث آموزشی که به آنها آموزش داده شده، و با مشاوره با اساتید به انجام تکالیف پژوهشی خود می پردازند.

تلاش مدرسه صدرا در این بخش بر این است که نقش حلقه ای مفقوده میان استاد، محتوا و دانش پژوهان ارزشی در نظام علمی کشور را ایفا کند و با جهت دهی مطالعات و پژوهش ها به سمت اولویت های اصلی علمی کشور نظام پژوهشی کارآمدی عرضه کند.

مدرسه صدرا علاوه بر دو نظام آموزشی و پژوهشی دارای یک «نظام تشکیلاتی» است. در این بخش مجموعه ای از فعالیت های تشکیلاتی با هدف گفتمان سازی علوم انسانی اسلامی و جنبش نرم افزاری طراحی شده است. این فعالیت ها در دو سطح راه اندازی «هسته های دانشجویی علوم انسانی» و مشارکت در «ستاد دانشجویی علوم انسانی» برنامه ریزی شده که دانش پژوهان مکلف به نقش آفرینی در یکی از این دو بخش هستند.

انتهای پیام/

کد خبر : 68597
تاريخ ثبت خبر : 6 خرداد 1397
ساعت بارگزاری خبر : 10:41
برچسب‌ها:,

دیدگاه شما

( الزامي ) (الزامي)